Paulien

Hallo, ik ben Paulien, aka Juf Paulien. De schooluitstap is voor mijn 4de-klassers een van de hoogtepunten van het schooljaar. En ik moet toegeven: ook voor mij 🙂 Ik neem je graag mee naar de vele leuke attracties in ons kleine landje.

Matthias

Hey, ik ben Matthias, aangename kennismaking! Reizen en eropuit trekken is mijn ding. En hoe meer vrienden ik kan meenemen, hoe beter. Samen met mijn leerlingen ontdek ik ieder schooljaar weer een nieuwe topbestemming.

Els

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Els. Ik hou van knutselen, lezen én met vrienden op stap gaan. Als ik weer op schooluitstap ben met mijn belhamels kan mijn geluk niet op. Ik ben dan ook steeds op zoek naar nieuwe ideeën voor schoolreisjes.

Schooluitstap.be is een gevarieerde blog voor groepen kinderen en jongeren op zoek naar een uitstapje. Wekelijks posten we artikels over diverse bestemmingen en bezienswaardigheden. Ons team is sterk in het genereren van content en we betrekken onze lezers hier graag bij.

Heb je opmerkingen over een van de artikels? Wil je iets kwijt over een bepaald onderwerp? Zijn er zaken waarover je graag meer wil lezen? Aarzel niet om gebruik te maken van de mogelijkheid om op de artikels te reageren. Jouw feedback is heel belangrijk voor ons.

Wil je graag meebouwen of samen werken aan een artikel? Neem gerust contact op via ons contactformulier. We kijken al uit naar je bijdrage! Samen bouwen we een mooie website uit, waar heel wat mensen plezier aan zullen beleven.