Ga naar Saraland voor een geweldige schooluitstap met je groep

Een schooluitstap kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Je bent met een grote groep, je wilt niet elk jaar naar hetzelfde uitstapje. Waar kun je dit jaar naartoe? Heb je wel eens gedacht aan Saraland in Houthalen-Helchteren in België? 20.000 m2 aan indoor speelplezier! Weer of geen weer, dat hoeft je schoolreis niet in de weg te staan. Een leuk dingetje: leerkrachten krijgen gratis toegang en combinatietickets zijn extra voordelig! Wat je in Saraland allemaal kunt beleven, lees je hieronder.

Ga naar Saraland voor een geweldige schooluitstap met je groep
© Pixabay.com

De binnenspeeltuin van Saraland
Wist je dat Kidsvalley in Saraland de grootste binnenspeeltuin is van heel Europa? Met maar liefst 35 speeltoestellen en 25 glijbanen is er genoeg speelactiviteit om je er een dag te vermaken. Er is dus voor de hele groep genoeg te doen, zonder dat je hoeft te wachten om van bijvoorbeeld de glijbaan af te gaan. Ook is er rekening gehouden met veiligheid door omheining te plaatsen en zijn er EHBO-posten, zodat je je als ouders en schoolleiding geen zorgen hoeft te maken. Naast speeltoestellen en glijbanen, heb je ook een grote zandbak, een griezelig spookhuis, maar ook een voetbalkooi, projectiespelen en een bioscoop. Er is gratis Wifi voor de volwassenen en een horecagelegenheid.

De grootste minigolfbaan van Europa
Naast de grootste binnenspeeltuin, heeft Saraland ook de grootste minigolfbaan van Europa. Je waant je in de mijnen, waar je op zoek gaat naar prachtige ontdekkingen terwijl je 18 holes speelt. Neem daar zeker 90 minuten de tijd voor!

Virtual Reality: binnenkort in Saraland!
Als je echt wat bijzonders met je groep wilt beleven, zet dan een VR-bril (Virtual Reality) op. Versla je vrienden en klasgenootjes door de beste hamburgers te bakken of probeer zo snel mogelijk schattige diertjes te vangen in een van de minigames. Deze unieke ervaring beleef je in Saraland!

Ga naar Saraland voor een geweldige schooluitstap met je groe
© Pixabay.com

Zwemmen als een vis in het water
Wat altijd een leuk groepsuitstapje is, is zwemmen. In Saraland vind je zwemparadijs Aquapolis. Dit paradijs telt maar liefst vier snelle glijbanen en een kabouterbad. Dus ook de allerkleinsten kunnen hier terecht, terwijl de wat oudere kinderen zich meester maken ver de glijbanen.

Een magische show met Sara de sprinkhaan
Jo de Rijck, ook wel bekend van onder andere Britain’s Got Talent, geeft meerdere Magische Parkshows samen met Sara de sprinkhaan. Samen met de beste kindergoochelaars uit het publiek en zijn twee assistentes laat hij dozen zweven, kan hij gedachten lezen en laat hij mensen verdwijnen. Bovendien is Jo een echte dierenvriend, dus schrik niet als je ineens duiven, slangen of kippen op het podium ziet. Dat is toch wel heel bijzonder?

Sluit de dag af met bowlen
Wat is nou leuker dan de dag af te sluiten met bowlen? Verdeel de klas in meerdere groepen zodat je tegen elkaar kunt bowlen. De bowlingbaan is net vernieuwd en Saraland heeft vier themabanen. Je bowlt op een piratenschip waar animaties en bumpers het bowlen nog leuker maken. Durf jij te bowlen op het dek van dit galjoenschip en de sfeer van echte piraten te ervaren? Kom dan naar Saraland in Limburg, België.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.