Beleef een onvergetelijke schoolreis in Plopsa Indoor Hasselt

Bent u op zoek naar een schoolreis? Dan bent u bij Plopsa Indoor Hasselt aan het juiste adres. Hier zullen uw leerlingen buitengewoon veel pret beleven. Met ongeveer 10.000 m2 en 25 attracties kunnen wij u garanderen dat uw leerlingen zich zullen vermaken. Zo kunnen zij in attracties gaan zoals De Wickie Coaster, De Woeste Zee, De Vuurtoren, De Speelboom, Het Carrousel en nog veel meer. In het park zullen uw leerlingen zich omgeven met hun Plopsa-vriendjes, waardoor ze de tijd van hun leven zullen hebben. Dat klinkt goed, toch?

Beleef een onvergetelijke schoolreis in Plopsa Indoor Hasselt
© Pixabay.com

Wat is er te doen bij Plopsa Indoor Hasselt?

Uw leerlingen krijgen op het park de mogelijkheid om in diverse attracties te gaan. Daarnaast zijn er in Plopsa Indoor Hasselt vele Studio 100-figuren te vinden zoals Plop, Mega Mindy, Maya de Bij, Piet Piraat, Plop, enzovoorts. Ook is het mogelijk om een gratis verkeersklas te volgen, waardoor uw leerlingen al spelend zullen leren. Zo bevat de school uitstap ook nog eens een educatieve activiteit. In deze verkeersklas zal de Plopsa-politieagent de leerlingen kennis laten maken met de verkeersregels. Er wordt uitstekend lesgegeven in een kleine groep, waardoor de leerlingen erg veel zullen leren. Na de les kunnen de leerlingen hun kennis al spelend in het verkeerspark toepassen.

Er is niet alleen een gratis verkeersklas, maar ook een gratis bijenklas met Maya. Tijdens deze bijenklas met Maya leren uw leerlingen hoe honing gemaakt wordt, hoe bijen leven en wat de functie van bloemen is voor de bij. Uw leerling zal op een leuke manier kennismaken met stof over bijen, honing én bloemen. De bijenklas zal worden verzorgd door een echte Plopsa-imker.

Wat is de locatie van Plopsa Indoor Hasselt?

Plopsa Indoor Hasselt is een overdekt themapark in België. Het is gelegen op slechts 20 minuten rijden van Maastricht en is uitstekend te bereiken. Het park is gelegen naast de Grenslandhallen en de Ethias Arena in Hasselt en bevindt zich op de Gouverneur Verwilghensingel 70.

Kabouter Plop
© Wikipedia.org

Hoeveel kost een schoolreis bij Plopsa Indoor Hasselt?

Een schoolreis bij Plopsa Indoor Hasselt heeft veel te bieden. Al het moois in het park kost u maar liefst € 11,50. Hiervoor zullen uw leerlingen de tijd van hun leven hebben. Daarnaast biedt Plopsa Indoor Hasselt u een aantal extra voordelen, want bij reservatie kan ook voor een bepaald tarief gegeten en gedronken worden. Dit tarief is zeer voordelig en kan worden gebruikt bij de diverse horecapunten. Op de website van Plopsa Indoor Hasselt zult u de actuele voordelen vinden. Denk aan een waardebon voor iedere leerling, gratis educatieve pakketten en nog meer voordelen.

Al met al zullen uw leerlingen zich gegarandeerd niet vervelen bij Plopsa Indoor Hasselt. Er is zóveel te doen, dat uw leerlingen een onvergetelijke ervaring zullen beleven. Ze zullen kennis maken met al hun favoriete Studio 100-figuren en profiteren van een groot aanbod aan attracties. Daarnaast kost een schoolreis naar Plopsa Indoor Hasselt slechts € 11,50 en een aantal extra voordelen zoals een tarief waarmee iedere leerling de mogelijkheid heeft om eten en drinken te krijgen. Als u op zoek bent naar de actuele voordelen, kijk dan vooral op de site. Hier zult u meer informatie vinden over wat voor moois Plopsa Indoor Hasselt u allemaal te bieden heeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.