Het perfecte schooluitje voor speelvogels

Op zoek naar het perfecte schooluitje met de klas? Dan moet je bij Speelstad zijn! Speelstad is een fantastische, verrassende binnenspeeltuin. Eigenlijk is het uitgegroeid tot een echt kinderpretpark. Het is gelegen in België, in Wechelderzande-Lille. Naast het ontzettend grote binnengedeelte is er buiten de ‘Toverstad’. Speelstad en Toverstad horen bij elkaar, als je hier komt ‘spelen’ betaal je één bedrag en kunnen de kinderen zich zowel binnen als buiten uitleven.

Het perfecte schooluitje voor speelvogels
© Pixabay.com

Voor de leerlingen zal het een echte belevenis zijn. Naast dat het ontzettend leuk is, is het ook nog een educatief. Er worden sprookjesvoorstellingen gespeeld die niet alleen heel leuk zijn om naar te kijken, ze hebben allen ook een educatieve insteek. Dat is natuurlijk altijd een fijne bijkomstigheid!

Speelstad
Het binnengedeelte is een ontzettend groot klim- en klautergedeelte. Hierin zijn ontzettend veel speeltoestellen en attracties gesitueerd. Botsauto’s, kopjes en een springkasteel je vindt er werkelijk alles voor oneindig speelplezier.
Zo is er de Flying Beaver, de nieuwste attractie van Speelstad. Hierbij kunnen de kinderen zelf hun eigen vliegtuig besturen. Of ze nu hoog of laag willen vliegen, of juist lekker op-en-neer willen, ze hebben het geheel in eigen hand.

Toverstad
Toverstad is eigenlijk een sprookjesdorp met daarin een prachtige buitenspeeltuin en super leuke kinderattracties.
Wandel tussen de leuke sprookjeshuisjes, waarin het verhaal van een sprookje wordt verteld, naar de gaafste attracties. Altijd al eens een auto willen besturen? Ga dan naar het go-cart circuit. Hier race jij, veilig, maar snel, over het circuit als een echte coureur.
Ben jij een ware klimmer en niet bang voor hoogte? Klim dan naar het topje van de vulkaan. Daarna glij je weer rustig naar beneden.
Ook is er de speelstad express, deze trein laat je al het moois van speelstad zien!

Ay Ay Kapitein! Ben jij een echte piraat en op zoek naar avontuur? De piratenboot test je echte piratenskills. Loop over de wiebelende loopplank de boot op. Of klim via het klimnet de boot op, net als echte rovers! Gaat het niet helemaal goed, geen probleem, het water hier is heel zacht! Er gebeurt je niks.

Springkasteel
© Pixabay.com

Tarieven
De kids zullen zich hier zeker vermaken. De leerkrachten en andere begeleiders kunnen de kinderen zowel binnen als buiten goed in de gaten houden vanaf diverse terrassen. Speelstad heeft speciaal voor scholen aantrekkelijke tarieven!
Voor scholen betaal je vanaf 30 kinderen slechts €8,00 per kind. Kom jij met meerdere klassen? Dan wordt het alleen maar aantrekkelijker! Voor € 7,00 per kind kunnen de kinderen zich de hele dag vermaken! Alle leerkrachten en extra begeleiding is gratis. Voor scholen is het meenemen van een picknick toegestaan. Echter kunnen kinderen voor leuke, kleine bedragen als genieten van een frietje of pannenkoek. Omdat scholen meer dan welkom zijn bij Speelstad, krijgen alle kinderen uit een klas een gratis vanille ijsje.

Ben jij op zoek naar het perfecte uitje voor je klas of zelfs hele school? Dan ben je bij Speelstad aan het juiste adres! De kids zullen zich zowel binnen als buiten de gehele dag kostelijk amuseren. Bekijk alle info op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.