Een prettige schoolreis in Pretland

Ben je op zoek naar een onvergetelijke schoolreis? Ga dan vooral met je school naar Pretland Binnenspeeltuinen! Bij Pretland Binnenspeeltuinen vindt je een groot aanbod aan attracties, zodat je leerlingen zich nooit kunnen vervelen. Bovendien is er in de binnenspeeltuinen van Pretland zoveel te doen dat leraren aan een tafeltje kunnen genieten van een kopje koffie terwijl hun leerlingen de tijd van hun leven hebben. Dat klinkt goed, toch?

Een prettige schoolreis in Pretland
© Pixabay.com

Wat is er te doen bij Pretland Binnenspeeltuinen?

Bij Pretland is er voor elk wat wils. Er zijn niet alleen speelzones voor de allerkleinsten, maar ook voor de kleuters en de wat oudere kids. Zo is het mogelijk voor kinderen van 1 tot 10 jaar om zich uren te vermaken in het Pretland. Dit maakt Pretland Binnenspeeltuinen de perfecte locatie voor de schoolreis van je klas. De aangepaste speelzones maakt het voor baby’s en peuters ideaal om zich te vermaken. Daarnaast zijn er bij Pretland Binnenspeeltuinen vele uitdagende speeltoestellen waarop de kleuters zich geen moment zullen vervelen. Ze krijgen de mogelijkheid om te bouwen, klauteren en klimmen in de veilige speeltoestellen. Ook voor de wat oudere kids is er genoeg te doen, want bij Pretland zijn er vele trampolines. Bovendien is er de mogelijkheid om zich te vermaken in de sportzone en op speeltoestellen die speciaal gemaakt zijn voor de wat oudere kids.

Van al dat spelen krijgen de leerlingen snel honger en dorst, daarom biedt Pretland Binnenspeeltuinen een voordelig tarief aan voor je leerlingen én natuurlijk ook voor de leraren. Naast vele attracties zijn er bij Pretland ook tafeltjes en stoelen voor de leraren of ouders en verzorgers beschikbaar. Met een schoolreis naar Pretland zult u genieten van een zorgeloze dag als leraar én je leerlingen zullen zich uitstekend kunnen uitleven op de diverse speeltoestellen en speelzones. Eigen consumpties zijn niet toegestaan, maar het is ook helemaal niet nodig om eigen consumpties mee te brengen door het diverse én voordelige aanbod aan lekkers. De toegangstarieven voor Pretland Binnenspeeltuinen verschillen en zijn te vinden op de website. Op de website kun je gemakkelijk en snel een reservering maken voor je schoolreis. Het is mogelijk om voor te kiezen voor een schoolreis met entree en iets lekkers, dat valt allemaal te regelen bij Pretland Binnenspeeltuinen.

Ballenbad
© Pixabay.com

Waar is Pretland Binnenspeeltuinen?

Er is altijd wel een Pretland Binnenspeeltuin bij je in de buurt door de verschillende vestigingen. Zo zijn er vestigingen in Linter, Hasselt, Gent, Moeskroen, Sint-Niklaas en Aalst. Uiteraard zijn is Pretland Binnenspeeltuinen uitstekend bereikbaar, wat een schoolreis naar Pretland nóg aantrekkelijker maakt!

Al met al is er bij Pretland Binnenspeeltuinen genoeg te doen voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Door het grote aanbod aan attracties voor kinderen, is er voor elk wat wils. Er zijn verschillende tarieven voor een schoolreis, waarbij het ook mogelijk is om eten en drinken erbij te bestellen. Bij Pretland Binnenspeeltuinen profiteer je van een volledig verzorgde schoolreis. Daarnaast is Pretland Binnenspeeltuinen uitstekend bereikbaar en is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt te vinden. Kortom is het de perfecte locatie voor een schoolreis. Heb je interesse in een schoolreis bij Pretland Binnenspeeltuinen? Wilt u meer informatie? Neem dan vooral een kijkje op de website of neem contact op met Pretland Binnenspeeltuinen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.