Sneeuwklassen in eigen land

Bent u op zoek naar een geschikte bestemming voor een actief schooluitstapje? Lees dan snel verder!

Sneeuwklassen in eigen land
© Pixabay.com

Ice Mountain Komen en Wevelgem
Ice Mountain Komen en Ice Mountain Wevelgem kan voor u de gehele uitstap organiseren. Zo heeft u dus geen zorgen meer over de invulling van de schooluitstap. U hoeft slechts door te geven uit hoeveel scholieren de groep bestaat en wat de gewenste voorkeursdatum is. Ice Mountain maakt de dag vervolgens op maat en bespreekt met u wat de schooluitstap gaat kosten.

Activiteiten
Bij Ice Mountain zijn zowel indoor- als outdoor activiteiten te doen. Denk hierbij aan skiën, snowboarden, paintball, indoor skydiven, lasergamen, waterskiën, wakeboarden, flyboarden, stand up paddle boarden, boogschieten en een hindernisbaan op het water. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om lekker te eten.

Eten
Van al die sportieve activiteiten krijg je tenslotte trek! In het Ice Mountain restaurant kunt u terecht voor snacks en een heerlijk kopje thee of koffie. De sfeer in dit restaurant is warm en doet denken aan een restaurant in de Franse Alpen.
In restaurant Le Montagnard kunt u genieten van specialiteiten uit de bergen zoals vleesfondue, traditionele raclette en Mont D’or. Dan is er ook nog de Lounge Bar. Hier kunt u terecht voor een lekker drankje met tapas, terwijl je geniet van het uitzicht op de skydiving tunnel. Gegarandeerd een spectaculair uitzicht!
Tot slot is er Au Chalet. Vanaf 4 april kun je hier terecht voor een drankje en ijsje. Bij Au Chalet heb je zicht op het paintballterrein en het klimpark. De kinderen kunnen hier ook spelen in de speeltuin, terwijl u als ouder/toezichthouder kunt relaxen in één van de ligstoelen.
Zorg ervoor dat u reserveert als u met een grote groep scholieren komt. Dan bent u met de scholieren in ieder geval verzekerd van een plekje!

Skiën
© Pixabay.com

Dagpas
Met de dagpas kunt u aan verschillende activiteiten deelnemen voor een voordelig tarief. Zijn er scholieren bij die liever niet deelnemen aan de activiteiten en aan de zijlijn willen blijven staan? Geen probleem. Voor deze scholieren worden geen kosten in rekening gebracht.

Toegankelijkheid
Zowel Ice Mountain Komen als Ice Mountain Wevelgem heeft een gratis parking. Gaat u liever met de trein? Voor Ice Mountain Komen pakt u de trein naar station Komen. Vanaf daar is het 15 minuten wandelen naar de locatie. Voor Ice Mountain Wevelgem pakt u de trein naar station Wevelgem. Vanaf daar is het 15 minuten wandelen naar de locatie.

Lerarendag
Als u nog niet overtuigd bent van alles wat Ice Mountain te bieden heeft, kom dan naar de Lerarendag! Tijdens deze dag kunt u gratis bovengenoemde activiteiten testen.

Reserveer nu!
Bent u wel overtuigd? Neem dan snel contact op met Ice Mountain Komen of Ice Mountain Wevelgem om de ideale dag voor een schooluitstapje te reserveren. Ontdek alle informatie op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.