Woopahoo voor groot en klein

Schooluitstapjes, de kinderen kijken er altijd erg naar uit. Het is soms lastig om iedere keer weer wat leuks te verzinnen en toch is er eigenlijk keus genoeg. Van grote pretparken tot aan knusse speelplekken, het kan allemaal. Natuurlijk moet de uitstap ook nog in het budget passen, maar ook daarvoor zijn genoeg mogelijkheden. Het speelpark Woopahoo in Kortrijk is bijvoorbeeld zeer aantrekkelijk geprijsd en er valt genoeg te beleven.

Woopahoo voor groot en klein
© Pixabay.com

Voor kleine en grotere bezoekers

In Woopahoo vind je bijvoorbeeld een gigantisch Funhouse voor grote en kleine bezoekers. De spectaculaire glijbanen, de snowglider, een rodelbaan, de spidertoren en de bouwblokkenzone vallen bij iedereen in de smaak. Maar er valt nog veel meer te ontdekken. Laten we beginnen met de carrousel waar de kinderen graag nog een extra rondje in maken. Ook de enorme springkastelen zijn altijd in trek, groot en klein kan hier heerlijk in ravotten. De echte durfal gaat natuurlijk voor de Big Slide van 7,50 meter hoog. Ook het mini Funhouse vinden de kinderen leuk, vooral de ballenbak levert altijd veel plezier op. Vergeet ook niet om nog even de bumpercars te proberen.

Woopahoo, kleinschalig maar genoeg te beleven

Het leuke aan Woopahoo is de kleinschaligheid terwijl er toch genoeg te ontdekken valt. Ook al zijn de kinderen uit de klas al snel alle richtingen opgegaan, ze zijn nooit ver weg. Natuurlijk is ook de aantrekkelijke toegangsprijs een positief punt. Voor een laag bedrag hebben de kinderen vele uren plezier.

Voor alles is een plekje

In het Huis van Woopahoo is altijd plek voor een rustmomentje. Even bijkomen, wat drinken of een hapje eten. Het is zelfs mogelijk om hier met een hele groep te ontbijten. Geen lange rijen, maar gewoon redelijk snel aan de beurt als er iets besteld moet worden. Door de fantasierijke kleurige inrichting blijft ook dit deel voor de kinderen leuk.

Klimmuur
© Pixabay.com

Openingstijden en tarieven

In principe is dit speelpark in Kortrijk iedere dag van de week geopend. Op maandag, donderdag, vrijdag en zondag van 11.00 tot 19.00 uur en op woensdag en zaterdag van 13.00 tot 19.00 uur. Op dinsdag is het speelpark geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Informeer altijd even naar de juiste openingstijden, in verband met hoge temperaturen, feestdagen en schoolvakanties kunnen de openingstijden gewijzigd zijn. Voor groepen zijn er speciale tarieven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Dansen in de disco

Speelplezier is in ieder geval verzekerd met een uitstap naar Woopahoo, maar ook aan de dansliefhebbers is gedacht. In de professionele Woopahoo kinderdisco kunnen de voetjes van de vloer tijdens de leukste dansliedjes. Na een bezoek aan Woopahoo gaat iedereen weer voldaan en uitgeput naar huis.

Leuk en betaalbaar

Het doel van een schoolreis kan per school verschillen. Bij sommige scholen draait het erom om de zelfstandigheid en het wereldbeeld van de kinderen te vergroten of gewoon om elkaar beter te leren kennen buiten school om. Voor andere scholen is het gewoon puur plezier en kunnen ze niet vaak genoeg dit soort uitstapjes plannen. Juist als een uitstap dan ook nog betaalbaar is, is hier ook meer ruimte voor.

Bezoek de website voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.