Waterpret bij Lago

Als je kinderen vraagt wat ze graag willen als ze er met school een dagje op uit mogen, zeker weten dat zwemmen en waterpret altijd genoemd wordt. Daarom ook is Lago zo populair bij zo goed als elke school. De subtropische zwembaden van Lago zijn dan ook bijzonder de moeite waard. Ongeacht voor welke school. Nu al kun je met school terecht in de Lago subtropische zwembaden in Beveren, Brugge, Gent, Lier, Mons, Pelt, Zwevegem, Eupen en Kortrijk. Lago opent daarnaast binnen afzienbare tijd nog een vestiging in Sint-Truiden.

Zwembad
© Pixabay.com

Lago is heel veel meer dan alleen een leuk zwembad
Om Lago alleen te omschrijven als een zwembad gaat veel te kort door de bocht. Stuk voor stuk hebben de vestigingen van Lago heel veel meer te bieden; van sauna tot schoonheidssalon en een voortreffelijke brasserie. Lago staat ook voor fitness en aquasporten. Bovenal is Lago echter bekend vanwege de heerlijke verwarmde kinderbaden, de verschillende speelelementen in het water, de snelle waterglijbanen en de wildwaterbanen. Ook als je voor je school zoekt naar een golfslagbad of een warme lagune met watermassage, een verwarmd buitenbad en een zwemmersterras dan vind je dat altijd bij de subtropische zwembaden van Lago. En dan vergeten we voor het gemak nog maar even de sauna’s en de stoombaden.

Vier er ook je verjaardag of organiseer er een feestje
Met school naar Lago is water p zijn plezantst beleven. Is altijd de grootste lol en een zwembad vol plezier. Je viert er je verjaardag of gewoon een spetterend feestje met de kinderen van je school. Omdat zwemmen hongerig maakt kun je in de brasserieën die in de Lago vestigingen gevestigd zijn altijd terecht voor huisbereide gerechten, een speciale kinderkaart, een snelle lunch maar ook een gezellig diner. Uiteraard is er wifi beschikbaar.

Zwemmen
© Pixabay.com

Wildwaterbanen en golfslagbaden
Het zal niet meevallen de leukste Lago locatie te kiezen, want elke locatie heeft zo zijn eigen blikvangers. Zo is de wildwaterbaan in Beveren erg populair, net als overigens het golfslagbad. In Brugge vind je behalve een Olympisch sportbad liefst drie waterglijbanen, een wildwaterbaan én een golfslagbad. Ook in Zwevegem is het goed toeven met de kinderen van je school. Daar is een sportbad, maar ook een warme lagune en een sauna. En zo beleef je in alle vestigingen van Lago plezier in optima forma. Over de nog te openen vestiging in Sint-Truiden gaan ondertussen ook al goede verhalen en ook dat Lago subtropische zwembad belooft echt de moeite waard te worden.

Smullen in de brasserie en heerlijk deelnemen aan watersporten
Lago biedt veel, ook als je niet met school uit zwemmen gaat. Zo mag je als je jarig bent gratis zwemmen, ongeacht of jij je vierde of negentigste verjaardag viert. Je kunt er echter ook zomaar een feestje boeken. In dat geval wordt waterpret gecombineerd met lekker smullen. Buiten school kun je er aan je conditie werken in het fitnesscentrum of sluit je aan bij de verschillende groepen die allerlei watersporten beoefenen. Telkens is het na afloop gezellig in de brasserie, met een drankje en een hapje. Want zwemmen bij Lago maakt echt hongerig.

Lees meer info op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.