Beestjes kijken in Planckendael

Bent u op zoek naar een onvergetelijke schoolreis voor uw leerlingen? Ga dan naar ZOO Planckendael! ZOO Planckendael is 265 dagen per jaar geopend en biedt je een dag boordevol plezier aan. Bij ZOO Planckendael is er prachtige natuur te vinden en hop je van het ene continent naar het andere. Zo kunt u met uw leerlingen naar de pinguïns uit Amerika, de ooievaars uit Europa én kunt u op bezoek gaan bij de antilopen of lemuren uit het prachtige Afrika. Daarnaast profiteert u van voordelige tarieven én biedt ZOO Planckendael u gratis kant-en-klare lespakketten of leerzame rondleidingen. Dat klinkt goed, toch?

Planckendael Mechelen Belgie
© Wikipedia.org

Wat is er te doen bij ZOO Planckendael?

Bij ZOO Planckendael is er genoeg te doen voor uw leerlingen en zullen ze zich gegarandeerd vermaken. Bij ZOO Planckendael is het grootste bonoboverblijf van Europa te vinden. Daarnaast zijn er de kleinste olifantjes Suki en Tun Kai samen met hun olifantenfamilie te vinden. Bovendien kunt u een kijkje nemen bij de prachtige familie van de berberaap. De familie van de berberaap is oorspronkelijk afkomstig uit het Atlasgebergte. Er zijn vele dieren te vinden bij ZOO Planckendael. Zo zijn er dieren afkomstig uit Australië, maar ook uit Afrika of Amerika. Door de betoverende diersoorten zullen uw leerlingen een onvergetelijke ervaring beleven.

Hoeveel kost een schoolreis naar ZOO Planckendael?

Een schoolreis naar ZOO Planckendael heeft erg veel te bieden voor een voordelige prijs. Zo wordt er een schoolmenu aangeboden en bij een klas van 15 leerlingen kunt u een gratis rondleiding aanvragen. Daarnaast geniet u bij een klas van 15 leerlingen van één gratis inkomtarief voor één begeleider. Een schoolreis bij ZOO Planckendael kan al ver van tevoren gereserveerd worden, het is het best om 3 weken op voorhand een reservering te maken. Wanneer u gebruik wilt maken van het schoolmenu, is het ook erg belangrijk om een reservering te maken. Zo kunt u goed voorbereid op schoolreis gaan en genieten van een zorgeloze dag bij ZOO Planckendael!

Zoo Planckendaal Mechelen Belgie
© Commons.wikimedia.org

Waar is ZOO Planckendael te vinden?

ZOO Planckendael is uitstekend bereikbaar en is nog geen 20 minuten verwijderd van Antwerpen en Brussel. Profiteert daarnaast van de Planckendael Express, waar u door middel van een reservatie gebruik van kunt maken. Wanneer u met uw klas met de trein reist, kunt u een goedkoop tarief verkrijgen. Vanaf het station van Mechelen kunt u zo overstappen op de Planckendael Express en geniet je van een goed geregelde treinreis. Bovendien is ZOO Planckendael goed bereikbaar met de auto of de trein, waarbij u natuurlijk gratis gebruik kunt maken van de parking.

Een uitstap naar ZOO Planckendael is een onvergetelijke ervaring voor uw leerlingen. Het is niet alleen een gelegenheid om heel veel lol te hebben, maar een uitstap naar de dierentuin is ook nog eens zeer leerzaam. Uw leerlingen zullen leren over diverse diersoorten afkomstig uit verschillende continenten. Door het aanbod van gratis rondleidingen die uitstekend aansluiten bij de ontwikkelingsdoelen én eindtermen van de leerlingen. Daarnaast is het mogelijk om gratis kant-en-klare lespakketten te bestellen, waardoor u het uiterste uit uw georganiseerde schoolreis kunt halen. Heeft u interesse in een schoolreis naar ZOO Planckendael? Neem dan vooral een kijkje op de website, daar vindt u zeer handige informatie voor het boeken van uw schoolreis. Of neem contact op met ZOO Planckendael.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.