Een historische schoolreis in het Belle Epoque Centrum

Bent u op zoek naar een onvergetelijke school uitstap voor u en uw klas? Dan bent u bij het Belle Epoque Centrum bij het goede adres. Bij het Belle Epoque Centrum is genoeg te doen om uw leerlingen een onvergetelijke ervaring te bieden. In Blankenberge vindt je drie prachtige belle-époquevilla’s uit het jaar 1894. Deze historische villa’s zijn prachtig gerestaureerd tot het Belle Epoque Centrum. Zo is er een geweldige plek ontstaan waar uw leerlingen zeker hun ogen uit zullen kijken.

Belle Epoque Centrum Blankenberge Belgie
© Wikipedia.org

Wat is er te doen in het Belle Epoque Centrum?

Het Belle Epoque Centrum is zeker geen plek om u te vervelen door de talloze zaken die het Belle Epoque Centrum u te bieden heeft. Het Belle Epoque Centrum heeft een interactieve tentoonstelling waardoor je meer te weten zult komen over de interessante badstad Blankenberge. In deze interactieve tentoonstelling komen foto’s, postkaarten, kledingstukken voor. Het is mogelijk om een bezoek aan de tentoonstelling te reserveren met een gids. Deze gids zal rekening houden met uw eisen, waardoor u een zeer waardevolle rondleiding zult krijgen. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om een gratis educatief pakket te verkrijgen. In dit educatieve pakket zult u historische informatie opdoen over de belle-époqueperiode. Bovendien bevat het educatieve pakket lesvoorbereidingen die aansluiten bij de eindtermen van uw klas. Ook is het pakket niet alleen geschikt voor leerlingen van het basisonderwijs, maar ook voor leerlingen van het secundair onderwijs. Zo krijgt u een breed aantal mogelijkheden voor een bezoekje aan het Belle Epoque Centrum. Het is zeker de moeite waard om het pakket te gebruiken om uw bezoek aan het Belle Epoque Centrum voor te bereiden. Zo hoeft u niet persé een rondleiding met gids te reserveren, maar krijgt u ook de mogelijkheid om als leerkracht zelf uitleg te geven over de tentoonstelling door de kennis die u heeft opgedaan door middel van het educatieve lespakket.

Hoeveel kost een bezoekje aan het Belle Epoque Centrum?

Een bezoekje aan het Belle Epoque Centrum in Blankenberge is zeer voordelig. Het Belle Epoque Centrum biedt u namelijk een speciaal voordeeltarief aan voor een gidsbeurt. Een één uur durende rondleiding met een gids kost u maar liefst 25 euro voor een groep van maximaal 20 leerlingen. Het is daarnaast ook mogelijk om een twee uur durende rondleiding met gids te boeken of een drie uur durende rondleiding met gids, de keuze is aan u. Wanneer u geen gebruik maakt van het voordelige tarief voor scholen, is de toegangsprijs 2 euro per leerlingen. Leerkrachten daarentegen krijgen gratis toegang op vertoon van een lerarenkaart. Meer informatie over het voordelige tarief van het Belle Epoque Centrum kunt u vinden op de website.

Belle Epoque Centrum Belgie Blankenberge
© Wikipedia.org

Al met al heeft een school uitstap naar het Belle Epoque Centrum u en uw leerlingen zeer veel te bieden. Uw leerlingen zullen een zeer leerzame school uitstap beleven én zich zeker vermaken door wat het Belle Epoque Centrum hen allemaal te bieden heeft. Zo is er een interactieve voorstelling die hen de mogelijkheid geeft om hun ogen uit te kijken. Deze interactieve voorstelling is aangepast aan uw eisen én uitstekend geschikt voor kinderen. Uw leerlingen kunnen aan de hand van een gids alles te weten komen over de badplaats Blankenberge, maar u kunt ook zelf uw leerlingen van informatie beschikken door gebruik te maken van een gratis educatief lespakket. Heeft u interesse in een school uitstap naar het Belle Epoque Centrum in Blankenberge? Neem dan vooral een kijkje op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.