Spring een gat in de lucht in JumpSky

Wil je echt iets leuks doen met een groep mensen? Denk dan eens aan Adventure & Trampoline Parks JumpSky, gevestigd in Lochristi. Overigens opent JumpSky binnen afzienbare tijd ook een inflatable park in Gent en een trampolinepark in Aalst. In Lochristi ervaar je als groep de ultieme uitdaging en kun je onder leiding van een heuse JumpMaster als groep aan je conditie werken. Daarna eet en drink je samen je wat met de groep.

Trampoline
© Pixabay.com

Het trampolinepark met de meeste attracties
JumpSky in Lochristi heeft heel veel te bieden. Het park van 3500 vierkante meter geldt als het leukste indoor attractiepark van België en is bovendien het trampolinepark met de meeste attracties. Zo kun je proberen het Ninja obstakelparcours proberen af te leggen, een voor België echt uniek parcours waar menig groep de tanden al op stuk beet. JumpSky heeft twee verdiepingen en veertien obstakels en is daarmee de grootste van Europa in zijn soort. Behalve gewoon puur plezier, kun je als groep ook proberen de lat voor elkaar en andere bezoekers hoger te leggen en de recordtijd aan te vallen.

Gereserveerde tafel in een versierde feestzaal
Speciaal voor als je met een groep mensen iets leuks wilt doen heeft JumpSky veel te bieden Voor elke groep – dus voor jong en oud- is wel een arrangement beschikbaar en anders kan JumpSky gewoon maatwerk leveren. Kijken we naar een groep kinderen, dan wordt JumpSky nu al vaak gebruikt als locatie om de verjaardag te vieren. De groep kinderen (vanaf acht kinderen) mag een uur springen, krijgt de beschikking over een eigen gereserveerde tafel in de versierde feestzaal en er is een drankje en pizza of hotdog voor de kinderen. De jarige krijgt uiteraard een leuke attentie mee naar huis. Ideaal dus voor een groep kinderen, ook bijvoorbeeld als je een familiefeest viert en er veel kinderen zullen komen. Geef je wel even een week van te voren door dat je komt? Dan wordt er rekening mee gehouden.

Spring een gat in de lucht in JumpSky
© Wikipedia.org

Wat betreft de catering kan altijd maatwerk geleverd worden
Ook een groep collega’s kan prima bij JumpSky terecht, in het kader van teambuilding en om elkaar eens in een andere setting te leren kennen. Je kunt dan eerst samen een uurtje springen onder leiding van een JumpMaster en wat betreft catering kan maatwerk geleverd worden. Dat geldt ook voor de springactiviteit die je zou willen ondernemen. Er is voor elke groep wel iets uitdagends en passends. Niets is leuker dan eerst een uurtje te springen om vervolgens heerlijk met elkaar te eten en te drinken.

Maatwerk voor elke groep en voor elke gelegenheid
Heb je een groep mensen en wil je gewoon een uurtje lekker springen? Weet dan dat je tijdens de daluren vijftig procent korting kunt krijgen op de toegangsprijs. De moeite waard dus om juist dan met een groep mensen naar Lochristi te gaan, scheelt je toch maar mooi weer in je portemonnee. En zo kan JumpSky maatwerk bieden voor elke denkbare groep en voor elke gelegenheid. De horecavoorzieningen zijn uitstekend en alles is bespreekbaar bij JumpSky, waar het flexibel is en men graag met je meedenkt.

Ontdek alle info op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.